چرا نرم‌افزارهاي آموزش زبان فارسي آشنا نيستند؟
احسان طوفاني‌نژاد
مدير توليد محتواي الکترونيک بنياد سعدي از علت ناآشنايي فارسي‌آموزان، علاقه‌مندان به زبان فارسي و اغلب فارسي‌زبانان با نرم‌افزارهاي توليدشده براي آموزش زبان فارسي مي‌گويد.


احسان طوفاني‌نژاد در حاشيه ششمين «گردهمايي موسسه‌هاي فعال در آموزش زبان فارسي در جهان» در گفت‌وگو با ايسنا، درباره علت ناآشنايي فارسي‌آموزان، علاقه‌مندان به زبان فارسي و اغلب فارسي‌زبانان با نرم‌افزارهاي توليدشده براي آموزش زبان فارسي که چند سالي‌ است توسط بنياد سعدي مطرح مي‌شوند اظهار کرد: اين انتقاد وارد است و دليلش هم اين است که بنياد سعدي حدود هفت سال است که فعاليتش را شروع کرده و آموزش مجازي هم حدود دو، سه سال است که در بنياد راه افتاده است. نرم‌افزارهايي که در حال معرفي آن‌ها هستيم، هنوز به بهره‌برداري کامل نرسيده‌اند.


او افزود: در حال حاضر حدود 12 امکان آماده استفاده است و در سه ماه گذشه شروع به استفاده از آن‌ها کرديم که تا قبل از اين اصلا ارائه نشده بود. به طور کلي حالا 19 امکان ما آماده شده و 12 تا از آن‌ها قابل بهره‌برداري است که تبليغات‌شان را شروع کرده‌ايم؛ وب‌سايت، دفترچه و کليپي براي آن‌ها مهيا شده و با حضورمان در رخدادهاي مرتبط با يادگيري الکترونيک مثل همايش يادگيري الکترونيک که در اسفندماه برگزار مي‌شود قرار است اين نرم‌افزارها را معرفي کنيم. علاوه بر اين در اين همايش اولين‌بار است که شش تا از مهم‌ترين نرم‌افزارهاي‌مان را به افرادي که با فارسي‌آموزان ارتباط دارند معرفي مي‌کنيم. همچنين در مدارس تابستانه و زمستانه‌اي که برگزار مي‌کنيم بخشي به معرفي و آموزش مجازي اختصاص دارد که فارسي‌آموزان چطور مي‌توانند از آن استفاده کنند. کار ديگر اين است که در شبکه‌هاي اجتماعي بين‌المللي مثل لينکدين، اينستاگرام و توييتر در حال توليد محتوا و پخش آن هستيم تا کسي براي آشنايي با آن‌ها و استفاده نياز نداشته باشد در ايران باشد.


مدير توليد محتواي الکترونيک بنياد سعدي همچنين با بيان اين‌که آموزش زبان فارسي به غيرفارسي‌زبانان يک تخصص است که با آموزش زبان فارسي به خود فارسي‌زبانان متفاوت است درباره قرابت نرم‌افزارهاي آموزش زبان فارسي با زبان فعلي فارسي‌زبانان اظهار کرد: ما در تيم آموزش مجازي از متخصصان آزفا (آموزش زبان فارسي) که با رويکرد آموزش به غيرفارسي‌زبانان هستند استفاده مي‌کنيم و دقيقا اين رويکرد بر زبان محاوره‌اي تمرکز دارد که همانند آن‌چه امروزه مردم از آن‌ها استفاده مي‌کنند، است. اين تيم متخصص شامل متخصصان آموزش زبان فارسي به غيرفارسي‌زبانان، زبان‌شناس، تکنولوژيست آموزشي، مهندس کامپيوتر و گرافيست در کنار هم است.


مقالات مرتبط : 


بهترين آموزشگاه زبان در سعادت آباد


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : زبان ,آموزش ,فارسي ,استفاده ,آن‌ها ,بنياد ,زبان فارسي ,آموزش زبان ,بنياد سعدي ,آموزش مجازي ,نرم‌افزارهاي توليدشده ,ناآشنايي فارسي‌آموزان، علاقه‌مندان ,محتواي الکترونيک بنياد ,توليد محتواي الکترونيک
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حفاظ شاخ گوزنی خدمات کاران دنیای ابتدایی راهنمای جامع انتخاب و رزرو هتل در کیش یادداشتهای زهرا قربانی Rachel چنگ دل موزیک جدید ، دانلود آهنگ جدید ، سایت موزیک ، ریمیکس جدید طوطی کاسکو آرا کاکادو برزیلی