کاشت ديجيتالي ايمپلنت با يک دهم هزينه آمريکا در ايران
به گزارش  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران جوان، محمد مينايي مديرعامل يک شرکت دانش بنيان مستقر در پارک علم و فناوري پرديس در دومين سمپوزيوم ايمپلنتولوژي ديجيتال اظهار کرد: ايمپلنت بهترين روش جايگزين دندان در افرادي است که دندان از دست رفته دارند، در روش کاشت ايمپلنت به صورت ديجيتال به کمک نرم‌افزار‌هاي هوشمند عوارض کاشت ايمپلنت به حداقل مي‌رسد.


مديرعامل اين شرکت دانش بنيان ادامه داد: ما اين روش را در کشور بومي سازي کرده‌ايم. به کمک يک راديوگرافي فک و صورت و اسکن سلولي تصويري از دهان فرد گرفته مي‌شود و فايل اسکن به همراه راديوگرافي براي ما ارسال مي‌شود که کارشناسان عکس را به مدل سه بعدي تبديل مي‌کنند و بهترين روش کاشت ايمپلنت در اختيار دندانپزشک قرار مي‌گيرد.


او ادامه داد: پس از تأييد روش از سوي دندانپزشک پرينت 3 بعدي به همراه شابلن در اختيار دندانپزشک قرار مي‌گيرد و ايمپلنت با حداقل آسيب به بافت نرم و عصب‌هاي دندان کاشته مي‌شوند.


مينايي تصريح کرد: علي رغم تحريم‌ها ما توانسته‌ايم فناوري کاشت ايمپلنت به صورت ديجيتال را در ايران بومي سازي کنيم و اين فرآيند با مشارکت تيم تحقيق و توسعه يکي از برند‌هاي مطرح در کشور کره جنوبي در ايران بومي سازي شده است.


مديرعامل شرکت دانش بنيان دايوپارس با اشاره به مزاياي کاشت ايمپلنت به روش ديجيتال اظهار کرد: اين روش براي همه کساني که دندان از دست رفته دارند نسبت به روش آنالوگ مزايايي دارد، بيماران قلبي، فشار خوني و ديابتي که جراحي براي آن‌ها ممکن است عوارضي داشته باشد بهتر است از روش ايمپلنت ديجيتالي استفاده کنند زيرا در اين روش برش جراحي وجود ندارد و عارضه‌اي براي بيماران نخواهد داشت.


او با بيان اينکه بومي سازي کاشت ايمپلنت به روش ديجيتالي صرفه‌جويي ارزي به دنبال دارد، گفت: با بومي‌سازي اين تکنولوژي در کشور توانسته‌ايم هزينه کاشت ايمپلنت به روش ديجيتالي را در ايران به يک دهم قيمت آن در اروپا و آمريکا کاهش دهيم.


مينايي ادامه داد: ما محصول دانش بنيان خود را به کشور‌هاي منطقه خاورميانه صادر مي‌کنيم و با اين کار ارزآوري براي کشور صورت مي‌گيرد.


در روش کاشت ايمپلنت ديجيتالي باز کردن لثه از فرآيند درمان حذف مي‌شود
در ادامه اميد مشعوف متخصص لثه و ايمپلنت در دانشگاه دانوب اتريش اظهار کرد: خوشبختانه ما در ايران توانسته‌ايم اين تکنولوژي را به دست آوريم اين نشان مي‌دهد از علم روز دنيا عقب نيستيم و به روزترين تکنولوژي کاشت ايمپلنت در ايران وجود دارد.


او ادامه داد: اکنون روش کاشت ايمپلنت به صورت ديجيتال با استاندارد‌هاي روز دنيا و جديدترين تکنولوژي‌ها انجام مي‌شود و خوشحاليم که توانايي ساخت و استفاده از اين ايمپلنت‌ها در ايران براي بيماران ميسر شده است.


همچنين مسعود اجلالي عضو هيئت علمي علوم پزشکي شهيد بهشتي در ادامه با اشاره به مزاياي کاشت ايمپلنت به صورت ديجيتال در مقايسه با روش آنالوگ گفت: روش کاشت ايمپلنت به صورت ديجيتال در مدت زمان کوتاه‌تر انجام مي‌شود و باز کردن لثه از فرآيند درمان حذف مي‌شود.


عضو هيئت علمي علوم پزشکي شهيد بهشتي ادامه داد: در روش آنالوگ مرحله اول کاشت ايمپلنت جراحي است و بيمار در اتاق عمل بايد جراحي وسيعي انجام دهد، اما در فن‌آوري کاشت ايمپلنت به صورت ديجيتال ديگر به اين شکل نيست و ايمپلنت روي استخوان کار گذاشته مي‌شود و به دليل آن که برش وجود ندارد بيمار دچار عوارض کمتري مي‌شود چراکه خونريزي زيادي در اين روش نداريم.


 


مقالات مرتبط : 


بهترين مرکز ايمپلنت در تهران


 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : ايمپلنت ,کاشت ,صورت ,ديجيتال ,مي‌شود ,ديجيتالي ,کاشت ايمپلنت ,صورت ديجيتال ,بومي سازي ,دانش بنيان ,شرکت دانش ,کاشت ديجيتالي ايمپلنت
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تکنولوژي Brenda محمد آذریان | IT man بهترین دکتر روانشناس دنياي زيبايي گالری گندم Megan Ray Ajay